31. 10. 2012.

O KARMI I VAMPIRIZMU

Lazarev o vampirizmu i karmi:

Kod mene je na pregled došla žena sa suzama u očima i govori:

- Razvela sam se od muža, živjeli smo vrlo loše, osjecala sam da on na mene nekako negativno djeluje, kod mene se nešto pocelo dešavati sa psihom. Kad smo se razveli, mada imamo troje djece, postalo mi je mnogo lakše, i čak sam zapjevala. Pola godine se nismo vidjeli, ali je nedavno došao. Odmah sam se počela loše osjećati, kćer je počela histerizirati, sin je počeo noću mokriti u krevet, drugoj kćeri je takodjer loše. Možda je to, nekako, u vezi s njegovim dolaskom?
 
- Na žalost, to što je cijeloj obitelji postalo loše nije slucajno. Vaš suprug je vampir, on uzima od djece energiju, sudbinu, zdravlje, loše utječe na njihov karakter, uključuje svoje negativne programe u strukture bioenergetskih ovoja djece. On je vrlo egoističan covjek. Tako kruto oduzimanje energije od svoje djece govori o tome da ima vrlo negativnu karmu.
Sudeći po energiji, kod njega je veliko isključenje iz Svemira, isključenje iz ljubavi, velika je unutrašnja agresija, egoizam, raspad duše, zato je bio prisiljen biti vampir. Vampirizam je naslijedio i po majčinoj i po očevoj liniji. To što se desilo s djecom može se vrlo brzo srediti, ali je bolje da se ubuduće ne vidjaju s ocem.

U osnovi vampirizma je nepravilno razumijevanje svijeta.  Bilo koje namjerno uzimanje energija; od prirode, iz Svemira, od Sunca - to čvrst stav da čovjek nema energije i da je negdje treba uzimati. To je pretpostavka za razvoj vampirizma.

Glavna greška tog stava je u tome što čovjek ne ujedinjuje energiju i duhovnost, vec ih razjedinjuje. Kad osjećamo ljubav prema Svemiru, mi dobivamo ogromnu količinu energije. Treba se pouzdati u više razine energije: u duhovnost, u blagost, u ljubav – da bi se dobivalo dovoljno energije, treba živjeti tim pojmovima. Čim počnemo o energiji razmišljati apstraktno, odvajajući taj pojam od pojma “duhovnost” i “moral”, odmah osudujemo duhovne strukture na ništavnost i punimo energijom samo fizičko tijelo. Čovjek mora znati, da energija koja se dobija kroz više osjećaje, liječi njegovo tijelo, sudbinu, dušu. Mehanički pristup i orijentacija na grubu energiju dovodi do toga da se zbiva iskrivljenje nježnih duhovnih struktura, a potrošacki stav u bilo kojem obliku vodi k degradaciji.

Prisjećam se još jednog slučaja. Mladog čovjeka su naučili punjenju energijom iz Svemira i on je to vježbao nekoliko puta dnevno, i na kraju krajeva postao vampir svom učitelju. Rezultat je jadan - počele su deformacije njegovih duhovnih struktura.

Mehanizam karme regulira jedinstvo i uzajamne odnose čovjeka i Svemira.
Misli, emocije, ponašanje koje je u sukobu s harmonijom Univerzuma, vode do deformacije strukture biopolja.


Negativno sudjenje o bilo kome izaziva veliki pad bioenergije. Ako čovjek ogovara, on nanosi traumu onome koga ogovara, nanosi traumu sebi zato jer pri tome dolazi do izobličenja i rušenja vlastite strukture bioenergetskog ovoja, a to dovodi do gubitka energije.

Ružna misao o osobi, negativna riječ upućena na njegovu osobnost - to je napad na energetskom nivou i plaća za to je poznata. “Ne sudite da ne budete sudjeni; jer kakvim sudom sudite, takvim ćete biti sudjeni, kakvom mjerom mjerite, takvom će se vama mjeriti.”

Trauma nanijeta ogovaranjem ne mora se obavezno izraziti na fizičkom nivou, ne moraju obvezno odmah početi neka bolest. Može započeti raspad finijih struktura i mada će se čovjek odlično osjećati kod njega će doći do izobličavanja duhovnih struktura, a ove imaju veliku zapreminu i ne mogu odmah biti otkrivene.

Svaki čovjek može sebi pomoći, prvenstveno pravilnim ponašanjem, pravilnim odnosom prema svijetu, ishranom. On mora znati da osjećajuci ljubav za Svemir i Boga spašava sebe od bilo koje teške bolesti.